Potovanje po Hrvaški – naš team building event z ETC Adriatic

Spodaj smo pripravili zapis za vse, ki se zanimate za potovanje po Hrvaški. Naše je potekalo (kot že mnoga izmed njih), pod okriljem in organizacijo podjetja ETC Adriatic, ki tako kot v Sloveniji, organizira svoje teambuilding programe tudi na Hrvaškem (team building programi na Hrvaškem, na povezavi).

Naše potovanje po Hrvaški se je začelo kot potovanje po hrvaški obali in sicer smo svojo večdnevno pot začeli s potovanjem po hrvaški Istri, od Umaga do Pule in nato po kvarnerski cesti do Opatije in Rijeke.

Od tam (kjer smo imeli daljši postanek) nas je pot po jadranski magistrali vodila naprej do Crikvenice, od tam naprej pa še do Jablanca.

Tam smo naredili svoj prvi prenočitveni postanek. Sicer nas je bilo v skupini nekaj čez 50, je pa naše potovanje po Hrvaški bilo tudi poročno potovanje, saj smo v skupini imeli tudi mladi par, ki se je nedavno tega, nazaj tudi poročil.

Na srečo za potovanje po Hrvaški danes ni potrebno več nič kaj dosti dokumentov, potovanje po hrvaški obali pa smo drugi dan nadaljevali vse do Dubrovnika.

V Dubrovniku smo imeli drugi prenočitveni postanek. Že naslednji dan pa smo se po avtocesti vračali čez Velebit v notranjost Hrvaške proti glavnemu mestu Zagrebu.

zagreb

Ker nas je bilo v skupini več, smo imeli za tretji in četrti dan, v Zagrebu organizirano team bilding dejavnosti; ogledali smo si escape room v Zagrebu, zagrebško areno, najbolj drzni sodelavci pa so se lotili tudi tekmovanja v kartingu.

potovanje po hrvaški

Izleti po Istri so že sami po sebi dovolj mikavni, vendar se moramo kljub temu, našemu organizatorju zahvaliti za odlično izvedeno celotno potovanje po Hrvaški, vključno z vsemi team building dogodki, ki smo si jih privoščili tretji in četrti dan našega druženja.

Peti dan smo se v popoldanskih urah začeli vračati proti domu.

Glede na vse videno tako ob obali kot v Zagrebu, smo se odločili, da drugo leto, potovanje po Hrvaški ponovimo.