Poroka na vili Široko skozi oči poročnega fotografa

Poroka na vili Široko skozi oči poročnega fotografa

Poroka na vili Široko je vse prej kot klasična poročna izkušnja. Zaradi posestva, ki je prežeto s tradicijo in kulturo ter zaradi intimnega vzdušja, ki ga ponuja je več kot popolna izbira za vsak poročni par. Sama vila lahko v notranjosti sprejme nekje do 70 oseb. Če pa želita imeti več svatov je možno tudi zunaj postaviti poročni šotor in tako lahko povabita tako rekoč neomejeno svatov. Poroka na vili Široko pa je popolna izbira tudi za nas poročne fotografe. Tako izjemno in popolno kuliso kot je tukaj res težko najdemo še kje drugje. Mene najbolj navdušuje balkon na katerega se pride iz ene od sob v vili. Pa tudi zunanji zidovi poraščeni z bršljanom so več kot popolni za poročno fotografiranje. Ne smem pa pozabiti niti gugalnice na robu gozda takoj poleg vile. No kot ugotavljam sam me navdušuje par vsak detajl te prekrasne vile. Pozabil sem še na stilsko urejeno kopalnico, stopnišče, prekrasen park in še in še.

poroka-na-vili-siroko-porocni-fotografi

Skrivnostna vila sredi gozda navdušuje poročne fotografe

Kot sem že zgoraj začel je vila Široko res ena od teh, ki me izjemno navdušuje. Fotografirati v vili, ob njej in v njeni okolici je tudi za fotografa v resnici vsaj malce posebna izkušnja. Na katero koliko točko posestva pridem s parom takoj vidim naslednjo izjemno poročno lokacijo. Zato sem mogoče kar malce pretirano navdušen nad to poročno lokacijo. Če se le spomnim zadnjega fotografiranja na vili Široko je potekalo nekako tako.

Priprave smo oddelali v ločenih sobah. Nevesta je imela sobo z balkonom poleg katere je najlepše urejena kopalnica na svetu! Res navdušen nad njo. Takoj, ko sem jo videl sem dobil idejo, da bi nevesto fotografiral v samostoječi kadi v kateri bi pripravili penečo kopel. Imel sem srečo, da sem na tej poroki imel nevesto, ki je bila več kot za akcijo.

Ko sta bila oba poročno urejena smo nadaljevali s fotografiranjem prvega pogleda. Tega smo organizirali kar na mogočnem stopnišču, ki vodi v zgornje nadstropje. Že tukaj nam je par pripravil izjemne kadre polne smeha in solz sreče.

Poročno fotografiranje para pa smo začeli na dvorišču vile ob majhnem vodnjaku nadaljevali pa vse okoli vile. Izkoristili smo tudi debla ogrmnih smrek s katerimi se začenja skrivnostni gozd v okolici vile. Na vili Široko poročna fotografija ponuja res veliko možnosti in priložnosti.

poroka-na-vili-siroko-porocna-fotografija

Organizacija in kulinarika Galerije Okusov je več kot popolna

Za namen poroke in poročnih zabav z vio upravljajo strokovnjaki iz Galerije Okusov. Galerija Okusov je restavracija iz Žalca, ki je umeščena v pristavi dvorca Novo Celje. To je res dobra kombinacija izjemne poročne lokacije z ravno tako izjemno kulinarično izkušnjo. Vse od predjedi pa do torte je bilo poskrbljeno več kot odlično. Ne znam povedati kaj drugega kot, da sem vesel, da so se v Galeriji Okusov odločili sodelovati s trenutnim lastnikom vile Široko.

Možnost prenočitve na vili Široko za tiste najbolj vzdržljive

V zgornjem nadstropju vile so tudi tri sobe in je možnost prenočitve za šest oseb. Lastnik je pred kratkim omenil, da bodo v kratkem celotno zgornje nadstropje prilagodili tako, da bo možnih še več nočitev. No trenutno pa je prostora za šest oseb oziroma če se izrazim drugače prostora je le za tiste najbolj vzdržljive iz poročne zabave.

poroka-na-vili-siroko

Dosti možnosti za prenočitev vseh svatov v sami bližini vile

Če imata namen organizirati poroko na kateri bi bili vsi svati razrešeni pritiskov vožnje domov potem je kar nekaj možnosti prenočitve tudi v okoliških mestih. Recimo v Topolšici je v hotelu dosti prostora tudi za zelo velike poroke. Le kakšnih deset minut vožnje je do Velenja kjer bodo svati lahko prespali tudi v hotelu Paka. Tudi tukaj imajo dosti sob tudi za poroke z veliko povabljenci. Prav tako imajo možnost organiziranega zajtrka za vse utrujene svate po naporni poročni zabavi.