NEWBIKE KOLESARSKA TRGOVINA LJUBLJANA – POPOLN KRAJ ZA VSE LJUBITELJE MESTNEGA KOLESARJENJA

V NewBike kolesarski trgovini Ljubljana boste našli vse, kar za mestno kolesarjenje pravzaprav sploh potrebujete

Ena temeljnih vizij in poslanstev, katerim sledimo v NewBike kolesarski trgovini Ljubljana, je povečanje priljubljenosti mestnega kolesarjenja pri nas. Čeprav je kolesarjenje po mestnih ulicah razmeroma enostavna in nezahtevna dejavnost, potrebujete zanj poleg znanja o cestno prometnih predpisih ter osvojenih veščin in spretnosti, tudi nekaj osnovne opreme.

V ta namen smo v NewBike kolesarski trgovini Ljubljana za vas pripravili raznoliko ponudbo vsega, kar za mestno kolesarjenje sploh potrebujete. Le zakaj bi morali obiskati eno trgovino, da bi si kupili novo mestno kolo, drugo, kjer bi za soprogo ali soproga kupili kos dodatne kolesarske opreme in tretjo, v kateri bi na otrokovem kolesu opravili servis, ko pa lahko v NewBike kolesarski trgovini Ljubljana vse to in še veliko več storite kar pod eno samo streho.

Obiščite NewBike kolesarsko trgovino Ljubljana in se o naših besedah prepričajte tudi sami!

 

V NewBike kolesarski trgovini Ljubljana bomo izjemno veseli tudi vseh, ki si želite zgolj pomoči ali nasveta

V našo NewBike kolesarsko trgovino Ljubljana ste vedno dobrodošli in prijazno vabljeni tudi vsi tisti, ki ne boste prišli zaradi nakupa, ampak zgolj zaradi potrebnega nasveta. Naši izkušeni prodajalci in serviserji vam bodo vselej z veliko mero veselja ter osebnega zadovoljstva prisluhnili, si za vas vsekakor vzeli čas in skušali odgovoriti na vaše prav vsako vprašanje.

Se ne morete odločiti, kateri model ali velikost kolesa bi bil boljša izbira za vas? Ste kupili kos dodatne kolesarske opreme, pa ga na kolo nikakor ne uspete namestiti? Oglasite se v NewBike kolesarski trgovini Ljubljana, kajti obljubljamo, da vam bomo pomagali, od nas pa boste brez vsakega dvoma odšli več kot zadovoljni.

 

Pri nas boste nedvomno našli mestno kolo, ki bo brezpogojno zadovoljilo vsem vašim kriterijem

Ste se odločili za nakup mestnega kolesa, vendar nikakor ne najdete takšnega, ki bi ustrezal vsem vašim željam in okusu? Od tega dne lahko z iskanjem prenehate, kajti mi smo pravi naslov za vas. S ponosom lahko zapišemo, da ponujamo največjo izbiro mestnih koles na enem mestu, zato boste pri nas zagotovo našli takšno mestno kolo, ki vam je pisano na kožo.

Ostalih ponudnikov ne prekašamo zgolj v raznolikosti izbire, temveč tudi v dejstvu, da je vsako mestno kolo iz naše ponudbe neprekosljivo udobno in varno. Ena izmed lastnosti, ki k temu najmočneje prispevajo, je zahtevan položaj sedenja med vožnjo.

Konstrukcija našega mestnega kolesa je namreč oblikovana tako, da je krmilo postavljeno nekoliko višje, medtem ko se sedež nahaja nižje, zato se na njem sedi pokončno in povsem zravnano. Zaradi tega bo vaša vožnja bistveno bolj udobna, pa tudi varna, saj boste imeli na našem mestnem kolesu veliko boljši pregled nad dogajanjem okoli sebe.

V kolikor želite, lahko pri nas svoje mestno kolo opremite tudi z dodatno kolesarsko opremo

Vsako mestno kolo NewBike odlikuje poseben retro oblikovalski slog, navdahnjen po tipičnih nizozemskih kolesih, katerega prepoznamo po živahnih in privlačnih barvnih odtenkih ter zaobljenih linijah. V naše mestno kolo se boste zaljubili že takoj, ko ga boste zagledali, zagotovo pa vam bo ob vsakem pogledu, tudi po večletnem lastništvu, vedno znova narisalo nasmeh na obrazu in vas spravilo v dobro razpoloženje.

Vsemu navkljub pa lahko že tako všečen videz mestnega kolesa NewBike tudi sami dopolnite in mu dodate osebno noto. Izbirate lahko med pestro izbiro kolesarskih torb, košar in nahrbtnikov, ki ne bodo zgolj še dodatno polepšala vašega mestnega kolesa, temveč ga bodo naredile tudi veliko bolj uporabnega. Po njihovi zaslugi boste lahko namreč s svojim mestnim kolesom brezskrbno prevažali živila, ki jih boste kupili ob odhodu na tržnico, prenosnik, v kolikor ga potrebujete za službo ali celo vašega hišnega ljubljenčka.

Poleg največje izbire kolesarskih torb in košar za mestno kolo, vam v naši kolesarski trgovini omogočamo tudi nakup kolesarskih sedežev za prevoz otrok in varnostnih čelad.

 

V naši ponudbi ne boste našli zgolj klasično kolo, temveč tudi e kolo. Slednjih imamo v ponudbi celo več kakor klasičnih

E kolo je v mestnem kolesarjenju povzročilo pravo revolucijo, kajti kolesa z vgrajenim elektro motorjem so nenadoma preplavila ulice mest. Če je še ne tako dolgo nazaj veljalo, da je bilo srečanje kolesarja na e kolesu redek pojav, danes iz nekaterih evropskih držav prejemamo poročila, da je pri njih prodaja tovrstnih koles celo presegla prodajo klasičnih.

Ob zavedanju vseh pozitivnih učinkov, ki jih e kolo prinaša, se zanimivim prodajnim številkam in novemu naraščajočemu trendu sploh ne gre čuditi. Če želite prispevati k ohranitvi in krepitvi svojega zdravja, brez da bi se pri tem pretirano utrudili ali preznojili, obenem pa narediti nekaj koristnega za okolje, potem je sedaj že res skrajni čas, da si priskrbite e kolo.

Ste razmišljali, da bi za svoje e kolo sklenili zavarovanje? Tudi pri tem vam lahko pomagamo!

E kolo je vsekakor naložba za daljše časovno obdobje, saj ga verjetno nihče ne želi zamenjati že zgolj po nekaj mesecih uporabe. Ob pravilnem vzdrževanju in rednem servisiranju vam bo lahko vaše e kolo zvesto služilo vrsto let, toda vsemu navkljub se vam lahko pripeti nemalo neljubih dogodkov.

Najpogostejši od teh je kraja, še posebej v primeru, če si lastite novejše e kolo ali e kolo višjih cenovnih razredov. Četudi svoje e kolo zaklepate s ključavnico in premišljeno izbirate lokacijo, kjer ga pustite v mestu, medtem ko se vi odpravite po opravkih, dodatna previdnost nikoli ni odveč.

Skladno s tem je vsekakor vredno razmisliti tudi o sklenitvi zavarovanja za e kolo, pri čemer vam v naši kolesarski trgovini z veseljem pomagamo.

 

Ste se spraševali, zakaj si žensko kolo omisli tudi čedalje večje število moških?

Prav gotovo ste opazili, da je predvsem v zadnjem času moč videti na ženskem kolesu vse več moških.

Tudi v naši kolesarski trgovini beležimo izjemen porast prodaje ženskega kolesa, kar lahko povežemo z ugotovitvijo, da je v splošni javnosti končno padel stereotip o tem, da je žensko kolo namenjeno samo in izključno ženskam.

Prav tako pa so kolesarji pričeli spoznavati prednosti ženskega kolesa, ki se sicer od moškega bistveno razlikuje zgolj po odsotnosti zgornje prečne gredi, zaradi česar ima značilno obliko trapeza. Čeprav gre na prvi pogled za majno in nedolžno razliko, je žensko kolo neprimerljivo lažje za povzpenjanje in sestopanje. Poleg lažje uporabe je tako žensko kolo tudi veliko varnejše, saj boste imeli na njem manjše možnosti za nastanek padcev in z njimi povezanih poškodb.

Oglasite se in izbrano žensko kolo preizkusite tudi na testni vožnji

Velikega povpraševanja po ženskem kolesu smo se zavedali tudi v naši kolesarski trgovini, zato smo za vas pripravili obsežno izbiro koles z okvirjem v obliki trapeza.

Tovrstnih koles je v naši ponudbi na desetine, razlikujejo se tako po voznih lastnostih, kot tudi po obsegu opreme in splošnemu namenu uporabe, zato je izjemno pomembno, da izberete takšno žensko kolo, ki vam bo zares ustrezalo.

V naši kolesarski trgovini nikakor ne želimo, da bi z nakupom ženskega kolesa tvegali in da bi čez nekaj časa ugotovili, da izbrani model ni bil pravi za vas. Skladno s tem, smo svojim strankam omogočili, da lahko vsako žensko kolo pred nakupom preizkusite na testni vožnji, ne glede na letni čas ali vremenske pogoje. V primeru hladnejšega in deževnega vremena, lahko namreč izbrano žensko kolo preizkusite na posebni namenski kolesarski stezi, ki se nahaja znotraj naše trgovine. Prav tako je potrebno dodati, da je testna vožnja popolnoma brezplačna in da vas k nakupu ženskega kolesa seveda ne obvezuje.

 

Iščete kakovosten, ugoden in hiter servis koles? Danes je vaš srečen dan!

Poleg vsega zgoraj navedenega, vam v naši kolesarski trgovini nudimo tudi servis koles, ne glede na to, če si lastite klasično ali električno kolo. Na našem servisu koles izvajamo vse vrste storitev in drznemo si trditi, da bodo naši izkušeni in visoko izobraženi serviserji z lahkoto opravili s prav vsako težavo na vašem kolesu.

Poudariti je potrebno, da obiska servisa koles ni priporočljivo obiskati samo takrat, ko na kolesu slišite pojav nenavadnega zvoka ali ko opazite spremembe v voznih lastnostih, temveč približno enkrat vsako leto. Najboljši čas za obisk servisa koles je zgodaj spomladi, še pred začetkom nove kolesarske sezone.

Servis koles mora biti vaša redna postojanka, če želite preprečiti predčasno obrabo komponent na vašem kolesu in se izogniti nepotrebnim stroškom ter obenem zagotoviti, da vam bo kolo služilo še dolgo časa.

Zakaj izbrati ravno servis koles NewBike?

Servisov koles je na ožjem in širšem območju Ljubljane tako rekoč ogromno in zagotovo se sprašujete, zakaj od vseh izbrati ravno servis koles NewBike.

Na našem servisu koles pri delu sledimo bogatim 85 letnim izkušnjam nizozemskega podjetja z mestnimi kolesi, ki je v lasti nikogar drugega kakor Patricka Schrauwena. V sodelovanju z dotičnim podjetjem sodelujemo pri nenehnem izobraževanju serviserjev in izmenjevanjem dragocenih izkušenj.

Dodati je potrebno, da kljub zagotavljanju izvajanja kakovostnih storitev na vrhunski ravni, to ne vpliva na cene v našem servisu koles, saj smo še vedno izjemno ugodni.

Poleg kakovosti in nizkih cen, pa vam v servisu koles NewBike obljubljamo kratko čakalno dobo, saj bomo vaše kolo skušali prevzeti in popraviti v najkrajšem možnem času.