Najlepši dogodki v življenju nam ostanejo dolgo v spominu. Vsekakor si tudi želimo, da ostanejo v lepem spominu tudi osebam, ki so bile del tega. V želji po originalnosti smo za vas izbrskali naravno darilo, ki bo vašim gostom ostalo dolgo v spominu in je hkrati uporabno. Naravna poslovna in poročna darila- govorimo  o naravnih milih.

Naravna poročna mila

Naravna poslovna in poročna darila

Dajte svojim gostom darilo, ki predstavlja sprostitev in razkošje krati z naravnimi mili iz spletne trgovine MONNA. Ta mila so ustvarjena ročno in imajo tudi ekološko korist. Ti mila tako lepa, kot so tudi koristne za vaše goste in bodo lep dodatek namiznemu dekorju. Pakiranja so personalizirana primerna tudi za rojstnodnevne zabave.  Barva in vonj mila izbere vsak posameznik. Nabava je od 3 do 5 tednov odvisno od dizajna in embalaže.

Naravna poslovna in poročna darila

Ekološka mila so narejene iz sestavinami, ki pridelana in proizvedene v trajnostni okolja, v skladu z Ekološkimi standardi. Uporabljajo ekološko karitejevo maslo , ki zaradi svoje bogate vlažilne lastnosti deluje pozitivno na kožo. Nadaljnja prednost je vključevanje ekoloških olj kot so ricinusovo, kokosovo, olivno olje. Uporaba vseh skupaj omogoči intenzivno hranjenje tudi občutljive kože. Ta čudovita mila mehčajo in krepijo naravno teksturo vaše kože. Pravokotna mila imajo od 90 do 100g. Na izbiro imate tudi mila različnih oblik vrtnic, limone, školjk ter srčkov. Ker so ročno izdelana in organske narave se lahko barve rahlo razlikujejo od serije do serije. Naravna organska mila ne vsebujejo kemičnih strjevalcev zato je priporočljivo, da se posušijo po vsaki uporabi.

Poročna darila in ostale spremljevalne poročne dejavnosti

Za tiste, ki se zanimate za poročna darila, bo zagotovo prav prišla tudi spletna stran, ki se ukvarja z organizacijo in koordinacijo porok, saj darila za poroko niso edina reč, ki nasv času poroke, tudi zanima.

Vsaka poročna agencija vam bo vedala povedati, da je skrb za organizacijo poroke, tudi skrb za pogostitev in catering na poroki, skrb za ustrezno ličenej in frizure slavljencev na poroki, razmislek o poročni dekoraciji, skrb za primerno animacijo, program in glasbo, ureditev prstanov in še marsičesa drugega. Vse to, boste našli na zgornji spletni strani KotičekZaPoroko.

Da ne bomo na naši spletni strani delali reklame samo za enega organizatorja porok, saj je v Sloveniji cela gora vrhunskih poročnih agencij, med katerimi so nekatere specializirane specifično za npr. izdelavo poročnih šopkov, dekoracijo poročne mize ipd., najdete na povezavi tudi spletno stran Sanjski Šopek.si

 

Mila za poslovne partnerje

Pri darilih smo najbolj pozorni na to, da  je darilo lepo, kvalitetno, naravno in ima neko posebno sporočilo. Z vašim logom ali drugim zapisom lahko imate prav prisrčna darilna mila za partnerje.

Naravna poslovna in poročna darila

Če še niste prepričani, da so mila idealna naravna poslovna in poročna darila, prilagamo še nekaj slik s katerimi zagotovo ne boste razočarani.