Še ne veš, kaj podariti tvojim poslovnim partnerjem? Podari izdelek slovenskega porekla!

Spodaj lahko prebereš najine nasvete, kako najti primerno in izvirno darilo za tvoje poslovne partnerje. Verjetno tudi tebe zanima obdarovanje, saj izpod prsti ti je ušlo v googlov brskalnik geslo “izvirna novoletna poslovna darila”. Se sprašuješ, kako se lotiti teh opravil, mogoče ujeti kakšen “early bird”, ali pa se le primerno pripraviti na obdarovalno obdobje?

Izvirna novoletna poslovna darila za tvoje stranke

Vsako leto se za čas iskanja daril za naše poslovne partnerje, se nam porajajo ista vprašanja: Kje najti primerna poslovna darila? Naj izberem izdelek iz masovne proizvodnje ali rajši naročim individualni ročno izdelan izdelek?

Z novoletnimi darili svojim poslovnim partnerjem poleg naklonjenosti izraziš tudi spoštovanje, zato je pomembno, da je darilo kakovostno. Naj bo izdelano iz kakovostnih materialov, lepa gesta je tudi, če je darilo skrbno izbrano in da je domačega izvora. V delavnicah hiše keramike PANNart ceramics, lahko naročiš ročno poslikavo na bele okrasne posode. Ročna poslikava z individualnim napisom, je izvirno darilo za vsakega poslovnega partnerja.

izvirna novoletna poslovna darila

Izvirno poslovno darilo z ročno poslikavo na keramične posode.

 

Preden se odločiš za poslovno darilo preveri, če je darilo praktično in uporabno v vsakdanu, da zrcali karakter obdarovanca in če je izdelek kvaliteten. Če se upoštevajo ti trije lastnosti in če je še izdelek tudi estetičen in dekorativen, bo izbira zagotovo pravilna. Preberi še odličen članek na temo poslovnih daril na tej povezavi. Ali si oglej še ostale ideje, ki se najpogosteje uporabljajo kot poslovna promocijska darila (npr. promocijski artikli, predpasniki, posebne torbe, oprema za dom,…) tudi na Euroton, kjer prvenstveno izdelujejo promocijska oblačila (kratke majice, soft shell jakne, puloverje, zimske jakne, itd…).

Najbolj prodajano poslovno darilo = telefonski ovitki

Marsikatero podjetje, ki koncem leta išče primerna poslovna darila za vse svoje zaposlene, svoje ekipe obdari s praktičnimi in zelo uporabnimi darili, to je s telefonskimi ovitki (ki jih nekatera podjetja, v nekaterih primerih, celo opremijo z lastnim logotipom), ovitki za telefone pa so praktični in primerni kot poslovno darilo tudi zaradi svoje cene.

Danes pravzaprav več ni osebe, ki bi ne imela vsaj enega telefona, s tem pa tudi etui-ja za mobi, ker pa mnogo ljudi pri svojem vsakdanjem življenju, telefon ob različnih priložnostih pusti na vidnem mestu (npr. na mizi ob kavi), je telefonski ovitek, poslikan z logotipom ali sloganom podjetja, lahko odlična promocijska poteza. V Sloveniji in tudi na Hrvaškem, je eno najbolj poznanih podjetij, ki ponuja telefonske ovitke, podjetje TopIzbira (za Slovenijo) in TopIzbor (za Hrvaško).

Pri njih kupci telefonskih ovitkov najdete tako telefonske ovitke v povezavi z blagovno znamko vašega telefona (SOny, Huawei, Samsung, HTC, Apple,…), kot tudi, med novosti, najbolj priljubljene ovitke za telefone, ki trenutno gredo najboljše v prodajo.

Poslovna darila imajo prav posebno dodano vrednost, če so opremljena z logotipi in znaki podjetij, ki jih podarjajo, kot takšna pa so primerna tako za obstoječe poslovne partnerje, kot tudi za potencialne, bodoče poslovne partnerje.

Čeprav res da, poslovna darila, najbolj pridejo v poštev v času novoletnih praznikov ter veselega decembra, ne pozabimo, da obdarovanje poslovnih partnerjev še bistveno večji učinek doseže, ko obdarimo poslovne partnerje on kakšnem večjem poslovnem uspehu (partnerja ali nas, kot podjetja, s katerim partner sodeluje in od katerega uspeha ima korist tudi poslovni partner).

Razkošna izbira med keramičnimi izdelki PANNart ceramics, ti ponuja skoraj neskončno kombinacijo za sestavo darilnih paketov. V primeru, če se odločiš tudi za ročno poslikavo bo tvoje darilo individualen izdelek, ki osebno nagovarja tvojega obdarovanca.

Izvirna novoletna poslovna darila iz polic hiše keramike PANNart ceramic, so skrbno izdelani izdelki slovenskega porekla. Vsak izdelek, preden se postavi na polico trgovine se skrobno pregleda in se testira, kajti izrednega pomena nama je, da si ti, kot najina stranka zadovoljna!

 

oznake besedila: izvirna novoletna poslovna darila