Stolček za hranjenje je must have del otroške opreme. Zakaj? Ker boste vašega otroka morali veliko hraniti in nikjer to ni lažje kot v stolčku. Malčki radi raziskujejo in preko oči staršev lahko rečem tudi nagajajo. In kje je zabava lepša kot pri hranjenju, ko se njegova razposajenost vidi. Kot bi umetnik ustvarjal umetnino, samo da namesto barve leti hrana.

Zato ga potrebujete in preverite za poceni stolček za hranjenje na bimbo.si. Zakaj? Ker imajo raznovrstno ponudbo vseh vrst stolčkov, kvaliteten servis in so strokovno podkovani.

Poglejmo kako so meni enostavno razložili kaj lahko izberem:

Stolček za hranjenje - tri različne vrste

Stolček za hranjenje stare šole.

Leseni ali stolčki z kovinskim ogrodjem, ki imajo ponavadi eno ali največ dve funkciji so praktično neuničljivi. Take stolčke zagotovo imajo v prenekateri družini, a so že nahranili prenekaterega otroka. Še največ kar potrebujejo je malce nege ali novo oblazinjenje. Take stolčke iz razreda ”neuničljivi” na bimbo.si lahko dobite že za nekaj manj od 100 €

Multifunkcijski stolček

To je stolček modernih časov. Omogoča mnogo več kot le hranjenje. Od ležalnika pa vse tja do samodejnega gugalnika, kjer otrok po hranjenju sladko zaspi. Iz bogate ponudbe iz tega segmenta boste zagotovo našli kaj zase in vašega otroka. Cenovni razpon pa je od dobrih 100 € pa vse tja do 500 € za najbolj estetske in dovršene.

Prenosni stolček za hranjenje

Za vse na poti ali tiste, ki radi nedeljsko kosili pojeste pri babici ne morete mimo prenosnih stolčkov. Tudi tu je nekaj različnih tipov in seveda, vse dobite tudi na bimbo.si. Eni se namestijo na mizo, drugi na jedilni stol. Oboji so varni, če jih uporabljate skladno z navodili. Prenosni stolček dobite ža za malo več kot 50 €.

Brez zadržkov lahko priporočam, da tudi vi opravite nakup stolčka za hranjenje na bimbo.si. Mi smo ga in ni nam žal. Strokovno so nam svetovali o izbiri, naročilo pa je bilo dostavljeno korektno in celo. Ato nimam zadržka da vam jih priporočam!