Vas zanima dobra cena za team building podjetja v Ljubljani ali Mariboru?

Za vse, ki se zanimate za organizacijo team buildinga za vaše podjetje in zaposlene, smo spodaj pripravili praktične in koristne informacije, da bo vaš team building dogodek, organiziran hitro, enostavno in pa tudi na cenovno sprejemljiv način.

Zakaj se odločiti za team building podjetja?

Za team building podjetja se danes zanima vedno več lastnikov, direktorjev, vodij posameznih specifičnih skupin in skrtka, vedno širša množica interesentov. Razlog se skriva v tem, da team buildingi prinašajo vedno večjemu številu zainteresiranih, dodano vrednost, saj njihovo, predvsem redno organiziranje, vpliva na boljšo, učinkovitejšo, bolj sproščeno in bolj uspešno komunikacijo znotraj različni ekip.

Boljša komunikacija pa je, ne samo koristna, ampak tudi praktično obvezna, za dolgoročno rast vsakega podjetja.
Ali in kako je v celoti koristen team building za podjetje, si lahko preberete na povezavi.

Team building sumo igra (organizator ETC Adriatic Ljubljana):

Priložnosti za teambuilding podjetja v okolici Ljubljane

Fantastične ideje, ki jih lahko izkoristite za team building, lahko v Ljubljani uresničite npr. v escape roomu, kamor povabite zaposlene z izzivom, da rešijo naloge, ki jih escape room Ljubljana, pripravi za njih, po tematskih sklopih (1).

Dodatne ideje, ki jih lahko uresničite z vašim podjetjem in zaposlenimi, v Ljubljani, pa so npr. obisk jadralnega kluba Ljubljana, ali pa na kakšni od dobrih ljubljanskih lokacij, ki omogočajo piknik, pripravite kuharski ali kulinarični team building dogodek.

Zelo iskan team building program v Ljubljani je tudi treasure hunt.

Lokacija za team building corportate evente:

Team building za podjetja iz Maribora

Če vaše podjetje prihaja iz štajerskega konca, si glede na majhnost Slovenije, zagotovo lahko priivoščite, da team building za podjetje, izvedete tudi v Ljubljani. Prednost organizacije team building programa v kraju izven sedeža podjetja je tudi v sami menjavi lokacije, ki pogosto zahteva tudi druženje in organizirano animacijo za zaposlene že na samem avtobusu. Kar pa je lahko samo še dodaten plus pri orgganizaciji team building dogodka. Le team building agencijo je potrebno izbrati takšno, ki se z organizacijo prevozov na same team building dogodke, tudi ukvarja.

team building podjetja

Kakšna je povprečna cena za organizacijo team buildinga za podjetja?

Seveda je cena izvedbe določenega team building programa, vedno odvisna od več dejavnikov. Največkrat je cenik team building programa povezan z lokacijo oz. regijo (notranjsko kraška regija, podravska regija, spodnjeposavska, regija, ipd…). Se pa cena team building programov za podjetja največkrat postavi na osebo, kar pomeni, da dobi podjetje ponudbo za izvedbo team buildinga, glede na število udeležencev (povprečna cena cenejšega team building dogodka, brez vstopnin na specifične lokacije, znaša od 80 € navzgor.

A, ne glede na to, da je cena team buildinga odvisna od velikosti skupine, imejmo v mislih tudi, da se cena spreminja tudi glede na druge dejavnike. Zimski team building programi stanejo drugače, kot poletni team building program, saj so aktivnosti na le teh, tudi povsem drugačne.

V vsakem primeru pri iskanju ponudbe za team building priporočamo pregled več ponudnikov, na koncu pa bo tako ali tako odločila vaša izkušnja, reference in cena team building programa, skupaj.

O prednostih, ki jih prinašajo potovanja (v različne kraje), v smislu organiziranja team building programa za podjetja in zaposlene, smo pisali tudi na prvi strani.

Oznake: team building podjetja