Mnogi se zadnje čase odločajo za toplotne črpalke. Saj ugotavljajo, da je najcenejši vir ogrevanja. Poleg ogrevanja pa jim nudi črpalka tudi hlajenje. Nastane pa težave takrat, ko se mora črpalka montirati. Namestitev toplotne črpalke prepustite strokovnjakom. Je pa res, da mnogi trgovci ne ponujajo tudi namestitev, zato moraš monterje dodatno plačevati. Ampak, če se odločite za podjetje Panheat je stanje drugačno. Oni imajo že vse v sami ceni. Pomeni, da posebej monterjev ne potrebujete, ker strokovnjaki na tem področju so že v sami trgovini.

Kot sem že omenila, toplotna črpalka vam ne nudi samo ogrevanja ampak tudi hlajenje. Zato se vedno več ljudi odločajo za njih, ker imajo vse v enem. ko se odločimo za kakšen sistem, kot je energetska rešitev, nas skrbi montaža. Zato zaupajte takim strokovnjakom oziroma podjetjem, ki vam nudijo vse na enem mestu. Vem, težko je najti taka podjetja, ampak Panheat so eni med njimi. Namestitev toplotne črpalke potega brez kakršni koli dodatnih stroškov. Ne boste jih dodatno plačevali za samo montažo. Same namestitve toplotne črpalke se lotijo zavestno in brez napak. So res izkušeni na tem področju in točno vedo kaj delajo in kako.

namestitev toplotne črpalke

Niso pa samo dobri in izkušeni monterji toplotnih črpalk. Nudijo vam tudi izčrpna svetovanja ter prisluhnejo vašim željam in potrebam. Sami ne boste rabili iskati prevoza, ker vam vse dostavijo na željeno destinacijo. Imajo ponudbo najboljših znamk toplotnih črpalk. Za toplotno črpalko se lahko vedno odločite, ne glede na čas in uro. Ko vidite, da morate narediti spremembe, jih pokličite, da vam pomagajo. Zagotavljajo vam, da s toplotno črpalko lahko tudi privarčujete do 75%. tudi sama investicija se vam povrne v nekaj letih. Da pa je nakup cenejši, lahko dobite subvencijo za nakup. Kot pa sem že par krat omeni, sama montaža oziroma namestitev pa je že v sami ceni, ki jo plačate.