Glede na to, da je med ponudniki klubskih mizic, ki jih po večini, postavimo v dnevne sobe in dnevne prostore, ogromno različnih klubskih mizic, pomagamo spodaj z nasveti vsem, ki se zanimajo za to katera klubska mizica je najbolj primerna za dnevno sobo.

Klubske mizice se med seboj ne ločijo zgolj po cenah, oblikah, materialih in velikostih, temveč, s spreminjajočo se funkcionalnostjo in osnovnim namenom dnevne sobe, tudi po praktičnosti in njeni sestavi (regali, poličniki, zložljivost same mizice, ipd…)

Danes, ko je v poplavi še posebej popularno pametno pohištvo, boste videli na spodnjem videu, da je klubska mizica res nekaj povsem drugega od tistih, ki smo jih nekoč poznali za opremljanje dnevne sobe.

Na videu zgoraj si lahko ogledate ekstra moderno klubsko mizico, ki jo lahko upravljate celo s pomočjo pametnega telefona. Klubska mizica nosi ime Sobro, zraven čudovitega, ovalnega dizajna, pa nudi številne regale, vgrajen zvočnik, hladilnik, stekleno, pametno površino, vtičnike usb za polnjenje telefona, regale za shranjevanje kablov in seveda ličen in zelo trendovski dizajn.

Zelo pametna klubska mizica je predstavljena tudi na spodnjem videu:

Namesto klasične klubske mizice, ta omogoča, da se kavico na mizici pogrejemo kar tako, da odložimo skodelico na mizico, kava pa se pogreje na mizici sami, Hkrati je površina izdelana tako, da omogoča listanje po ekranu, ki se pokaže na leseni površini mize, tako lahko imamo na njej daljinski upravljalec kar v obliki celotne mize, televizijo lahko pa npr. damo na glas že tako, da podrsamo po leseni površini.

Na enak način si lahko na mizici pogrejemo kavico brez, da moramo hoditi v kuhinjo. Če se tudi sami zanimate za opremljanje dnevne sobe in iščete primerne in ustrezne klubske mizice za vaš dnevni prostor, vam predlagamo, da o modernih in pametnih klubskih mizicah, razmislite tudi sami. Morda se med vedno večjo ponudbo najde tudi kakšna, ki vam bo pomagala odgovoriti na vprašanje katera klubska mizica je najbolj primerna za dnevno sobo.

Katera klubska mizica je najbolj primerna za dnevno sobo